Så kan du hitta mindre lån att ansöka om

22 nov

Vill du försöka hitta mindre lån som du kan ansöka om? Detta är egentligen inte särskilt konstigt – det passar ju faktiskt inte alla att låna en särskilt stor summa pengar. Ibland behöver du bara låna lite pengar snarare än ett större belopp. Läs vidare för att få mer information!

Det finns sajter där du kan hitta mindre lån att ansöka om

När du vill identifiera lån på mindre belopp att ansöka om finns det vissa sajter som du bör spana in. Genom att klicka dig vidare från länken kommer du landa på en sådan sajt. Till exempel kan du hitta mindre lån hos SMSGris. Väl där kan du botanisera bland de mindre lån som erbjuds av deras olika samarbetspartners.

Gå vidare och kika bland de mindre lånen eller läs våra svar på vanliga frågor nedan!

Vanliga frågor om att låna pengar som konsument

Har du några frågor kring det här med lån och att låna pengar? Kika bland svaren nedan för att kontrollera om din fråga finns besvarad där!

  • Vilket är det enklaste lånet att bli beviljad? Det lån som är enklast att bli beviljad är vanligtvis ett från en långivare som godkänner betalningsanmärkningar. Dessa aktörer vänder sig ofta till låntagare med lite lägre kreditvärdighet och sämre ekonomi.
  • Finns det något tak för hur mycket pengar jag kan låna? När det kommer till privatlån ligger den övre gränsen för hur mycket du kan få låna ofta vid omkring 600 000 kr. Om du vill låna mer än så behöver du vanligtvis ställa en säkerhet för lånet.
  • Hur lite pengar kan jag få låna? Om du vill hitta ett mindre lån kanske du nöjer dig med att bara låna cirka 5 000 kr eller 10 000 kr. Om så är fallet finns det långivare som erbjuder dig lån på dessa belopp. Det finns även de som erbjuder mindre lån än så.
  • Är det möjligt att få lån trots att jag har betalningsanmärkningar? Ja, vissa långivare lånar ut även till dig som har en betalningsanmärkning (eller flera sådana). Dessa lån brukar dock ha en lite högre ränta och det är långt ifrån alla banker som lånar ut pengar enligt dessa förutsättningar.