Sjuksköterska och bemanningsföretag

27 dec

Sjuksköterskeyrket har genomgått en betydande evolution från sina grundläggande rötter till en modern medicinsk profession. Denna utveckling har drivits av teknologiska framsteg, förändringar i vårdsystemet och ett ökat fokus på patientcentrerad vård. Arbetsmiljön spelar en kritisk roll i sjuksköterskors yrkesmässiga … Läs mer »

Berättelsen om Merax: Från företagets rötter till idag

14 aug

I fintech-världen finns det få berättelser som är så fascinerande som den om Merax utveckling. Detta varumärke grundades 2017 och har genomgått betydande förändringar sedan starten. Detta såväl när det gäller dess operativa mekanismer som dess plats i det bredare … Läs mer »

Så kan factoring stärka företagets kassaflöde

25 jul

Kassaflödet är livsviktigt för vilket företag som helst. Det är med hjälp av sitt kassaflöde som företaget kan betala sina utgifter, investera i tillväxt och stå emot i tider av lågkonjunktur. Ett effektivt sätt att stärka kassaflödet är factoring, särskilt … Läs mer »

Tips för att hitta bästa elleverantören

22 dec

Det finns många elleverantören på marknaden att välja bland för den som ska teckna ett elavtal – men vilket är egentligen bäst? Det enkla svaret är att det skiljer sig – framför allt beroende på hushållets förbrukning och behov. Nedan … Läs mer »

Så kan du hitta mindre lån att ansöka om

22 nov

Vill du försöka hitta mindre lån som du kan ansöka om? Detta är egentligen inte särskilt konstigt – det passar ju faktiskt inte alla att låna en särskilt stor summa pengar. Ibland behöver du bara låna lite pengar snarare än … Läs mer »

Brixo är en utmanare på den svenska finansmarknaden

9 nov

På senare år har det dykt upp flera utmanare till de traditionella bankerna på den svenska finansmarknaden. En av dessa är nischbanken Brixo – ett svenskt fintechbolag som utmanar storbankerna genom att erbjuda sina kunder flexibla kontokrediter. Dessa krediter har … Läs mer »

Bra att veta om djurförsäkring

24 okt

Hund, katt eller häst? Det finns många som har husdjur och för dom flesta är djuret en del av familjen. Flera av dessa väljer att ta en djurförsäkring – främst som skydd mot höga veterinärkostnader. Läs mer om sådana försäkringar … Läs mer »