Om oss

Vi är ett glatt gäng som är väldigt inne på det här med ekonomi! Ekonomi, både privat och företagsekonomi behöver inte alls vara krångligt eller svårt, utan kan tvärtom vara både kul och förstås en välgjord investering att satsa på att bli lite mer insatt i!
Logiskt nog är det ju så att ju mer insyn och kunskap du har om din egen ekonomiska situation, desto bättre förutsättningar har du också att påverka din ekonomiska situation både kort- och långsiktigt. På gott och ont påverkas ju det mesta av ekonomin, både din privata och även den globala. Det är därför det är både bra för dig och bra för ekonomin i stort, att just du som vanlig enskild person har lite koll. Koll innebär nämligen möjligheter att påverka, både i det lilla och i det stora.
På den här sidan vill vi ger dig just det – koll! Vi kommer här att skriva både personliga, intressanta och inspirerande artiklar om allas vårt favoritämne nämligen ekonomi. Inget ämne är för stort eller för litet, så länge det intresserar och intresserar dig! Vi håller gärna koll på vad som är det allra senaste inom näringslivet och ekonomi-världen i stort, och vi vill förstås gärna dela med oss av allt detta till er!