Jämföra lån för företag på ett enkelt sätt

14 jun

Behöver ditt företag få ett tillskott i form av friskt och fräscht kapital? Ett kapitaltillskott är generellt sett väldigt välkommet i de allra flesta verksamheter. Men det är inte alltid så lätt att få tag i pengar som man kanske skulle kunna tro. Genom att besöka hemsidan https://a5.nu/ kan du dock jämföra företagslån och hitta det lån som passar just din verksamhet bättre än de övriga!

Det är värt att göra en jämförelse

Det är värt att göra en ordentligt jämförelse och se vilka alternativ som finns att tillgå. Detta då de olika lånen varierar vad gäller egenskaper såsom ränta, villkor, avgifter m.m. Dessutom kräver vissa långivare att du tillhandahåller en säkerhet av något slag medan andra banker inte gör detta. Det finns med andra ord en hel del att tjäna på att jämföra de olika lån som står att finna på A5.nu!

Värt att ha i åtanke är dock att de räntor som visas på sajten är generella. Den exakta ränta som ditt företag erbjuds kan därmed varierar en aning beroende på individuell räntesättning.

Så kan du försöka sålla agnarna från vetet

Det finns såklart flera olika metoder som du kan använda dig av för att sålla agnarna från vetet. Vi rekommenderar dock att du främst kikar på följande kriterier när du gör din jämförelse via A5.nu:

  • Betyg. Detta anges som dels en siffra men även som ett visst antal stjärnor. Totalbetyget är en indikator som visar hus väl en viss långivare står sig i konkurrensen med de andra. Allra helst vill du förstås välja en som har betyget 5 av 5, men det finns även andra faktorer att ta i beaktande.
  • Storlek på lånet. Även storleken på lånet är viktig att väga in i beslutet. Vissa långivare låter dig låna större belopp än andra.
  • Löptid. Lånets löptid är den tidsperiod som du behöver betala tillbaka lånet. Du vill ha en så kort löptid som möjlig men ändå en realistisk sådan.
  • Andra faktorer. Glöm inte att även kika på avgifter och andra villkor för att försäkra dig om att du gör en bra helhetsbedömning!